Parforholds – boost

Ofte tager terapi udgangspunkt i samtaler om det svære, det mislykkede, det udfordrende og det smertelige. Sammen med mig er terapi også samtale og nysgerrighed på drømmene og om det, der har allermest betydning – og håbet, der også bor i det, der er svært. Det handler om at udvide det billede, vi har af os selv. At forstå lidt mere af, hvorfor bestemte mønstre eller udfordringer bliver ved med at gentage sig, og ad den vej skabe grobund for nye veje at gå. 

Nogle gange ender vi i nogle fastlåste mønste, der er meget svære at bryde ud af i parforholdet.

Med parforholds-boost har jeg lyst til at invitere jer til en særlig dag med fokus på at give jeres venskab/parforhold en ekstra vitaminindsprøjtning.

I samtalerne tager jeg udgangspunkt i EFT (Emotion-focused therapy), Imago-tilgangen og det narrative.


Dagens program

Dagen består af fælles samtaler og individuelle snakke også. Vi starter og slutter fælles og har to sessioner med individuelle samtaler imellem.

Tanken er, at vi gennem sessionerne begynder at forstå, hvad jeres udfordringer består af, og hvornår de opstår, og hvordan I forsøger at løse dem. Sammen skal vi forsøge at forstå, hvad det er, der gør det så svært for jer at tale sammen uden at blive uvenner. Vi skal også have fat i, hvad det er, I drømmer om kunne være sket i stedet for? Hvad længes I efter, når I taler sammen?

I de individuelle samtaler får du mulighed for at dykke mere ned i din egen personlige historie, så vi også kan forsøge at skabe en sammenhæng mellem det, du bliver grebet af, og det, der bliver så svært for dig, når I kommer bliver uvenner eller skændes. Vi ser også på effekten af tidligere relationer.

Efter de to individuelle samtaler kan I gå ud i byen, shoppe, nyde en god frokost, mens I slapper af og nyder tiden med hinanden.

Som afslutning på dagen mødes vi igen og samler op på dagen. Hvad har vi været omkring, hvad er I blevet nysgerrige på og hvad tager I med herfra, som vil gavne jer fremover?

Vi starter med:

Fælles samtale 90 min. om parforholdets udfordringer m.v. Her taler vi os ind i, hvad jeres ønske er til dagen.

Kort PAUSE (20-30 min)

Efter en lille pause, hvor I lige kan trække vejret, måske få en tår vand eller kaffe, så er det tid til jeres individuelle samtaler

Individuel samtale 1 (45 min)

Individuel samtale 2 (45 min)

 

PAUSE (1½ time)

Spis en god brunch i byen eller lignende.

Opsamling fælles (60 min)

Til slut mødes vi til en fælles samtale, og samler det, vi har talt om, og det I har fundet ud af, om jer selv af i løbet af dagen.

Ditte Nygaard

Psykoterapeut, par- og familieterapeut

Tlf. 20 96 83 29

nygaardditte@hotmail.com

© 2022 | Ditte Nygaard